Recent Posts

Vulosje tarifat për vizë afatshkurtër do të zvogëlojë

On By .

Korrigjimi është përcaktuar në qarkoren 157/2015 / TT-BTC në dhënien e vizave për të huajt që hyjnë Viet Nam për qëllime turistike dhe studimore. Që nga 23 nëntor 2015, vulosje tarifat për hyrje të vetme për viza për qëndrim afatshkurtër Viet Nam do të jetë US $ 25; vulosje tarifat për 3 muaj të hyra… more →

Visa for Vietnam

Vizë Vietnameze nëpërmjet konsullatës

On By .

Ju duhet të kontaktoni direkt konsullatën Vietnameze për vizë nëse dëshironi të merrni vizën tuaj në konsullatën Vietnameze. Disa udhëtarë zakonisht më kërkojnë tju bëj të mundur letrën e aprovimit për e vizës në konsullatën Vietnameze, sidoqoftë, ju nuk keni nevojë të merrni letrën e aprovimit për shkoj e vizës në konsullatën Vietnameze nëse zyrtarët… more →

General Information about Vietnam visa

Vizë Vietnameze nëpërmjet ambasadës

On By .

Ka dy mënyra për të marrë vizë për në Vietnam. Ju mund të kontaktoni ambasadën Vietnameze për vizë. Ju lutem kontaktoni direkt ambasadën nëse dëshironi të merrni vizën tuaj në ambasadën Vietnameze. Ose ju mund të aplikoni me ne nga interneti që tju bëjmë të mundur letrën e aprovimit për shkoj e vizës me mbërritjen… more →

Viza e hyrjes në Vietnam

On By .

Udhëtarët duhet të aplikojnë për vizë hyrje për në Vietnam nëse duan të hyjnë në Vietnam për të udhëtuar. Qytetarët e vendeve të mëposhtme nuk kanë nevojë për vizë turistike për të udhëtuar në Vietnam: Mbajtësit e pasaportës së Tailandës, Filipineve, Malajzisë, Singaporit, Indonezisë, Mianmarit, Kamboxhias, Bruneit, dhe Laosit nuk kanë nevojë për vizë hyrje… more →

Vietnam transit visa

Viza tranzite për në Vietnam

On By .

Në thelb, viza për në Vietnam nuk përbën kusht nëse ju kaloni tranzit për pak orë në aeroportet e Vietnamit dhe ju duhet të rrini në tranzit sipas udhëzimeve të oficerëve në aeroportet e Vietnamit. Ju duhet të kontaktoni oficerët në aeroportet e Vietnamit për ndihmë dhe ti shpjegoni se tranziti juaj nuk është në… more →